Welkom bij P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding!

Krijg hier een beeld van wie wij zijn en wat we doen


Bij voetbalverenigingen zijn veel mensen actief om de jeugd te leren voetballen. Vaak zijn dit mensen zonder enigerlei ervaring op trainingsgebied. Zelf hebben ze vaak jarenlang gevoetbald. Ze komen dan opnieuw in aanraking met de voetballerij omdat zoonlief het spelletje ook wel graag wil leren.

Wie is P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding?


Wij zijn Patrick Cohen en Mark van Iersel en hebben samen meer dan 40(!) jaar ervaring met het trainen, coachen en begeleiden van jeugdvoetballers. Na een actieve carrière als trainer/coach bij Willem II Tilburg willen we onze kennis en vaardigheden delen met het kader van amateurclubs. Naast de ervaring in het trainen, begeleiden en coachen van jeugdvoetballers zijn wij beiden docent in het onderwijs en derhalve inter-persoonlijk, pedagogisch, didactisch en organisatorisch competent. Tevens zijn wij allebei gecertificeerd als coach.

Waarom P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding?


Veel verenigingen zitten vaak te springen om vrijwilligers. Alle hulp is welkom. Veel jeugdleiders/ trainers komen dan op een terrein dat zij vanuit hun voetbalverleden nooit eerder hebben betreden. Samen met uw jeugdcommissieleden zult u vast en zeker een verantwoord jeugdbeleidsplan hebben geschreven, waarin uw visie, uitgangspunten, doelen, taken en verantwoordelijkheden m.b.t. de ontwikkeling van jeugdspelers (J/M) binnen uw vereniging hebt opgenomen. Maar is er voldoende draagvlak voor uw visie op jeugdvoetbal binnen uw vereniging? Is de vertaling van dit beleidsplan zichtbaar ‘op het veld’? Lukt het u om uw ideeën over te brengen op uw jeugdtrainers en –begeleiders? Spreken alle jeugdtrainers binnen uw club dezelfde ‘voetbaltaal’? Wanneer u twijfelt over bovenstaande vragen, dan kan P&M Jeugd Voetbal Begeleiding iets voor u betekenen!

Wat doet P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding?


Wij hebben een cursusprogramma samengesteld om jeugdtrainers en –leiders in het amateurvoetbal te bekwamen in het trainen, coachen en begeleiden van jeugdvoetballers (J/M) van de mini’s t/m O19 categorie. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om te komen vertellen hoe het moet, maar wij willen aansluiten bij wat er in de club al aan gemeenschappelijks is. Wij verzorgen daartoe thema-avonden en/of clinics, waar de trainers en begeleiders actief betrokken worden.P&M – Jeugd Voetbal Begeleiding (P&M-JVB)

  • Patrick Cohen
  • Mark van Iersel